Knime platformu üzerinde bir süredir devam eden “Sosyal Ağ Analizi – SNA (Social Network Analysis)” çalışmasını uygulamaya sokan Anadolu Sigorta, çalışmanın detaylarını paylaşmak için 23 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek webinara katılıyor.

Sigorta suiistimallerinin tespitinde kullanılan geleneksel veri tabanı çözümlerini, Knime platformu üzerinde hayata geçirdiği “Sosyal Ağ Analizi” ile bir ileri aşamaya taşıyan Anadolu Sigorta, Knime Almanya’nın davetiyle hem Türkiye’de hem de yurt dışında düzenlenecek iki webinara katılacak. Webinarlardan ilki 23 Eylül 2020 tarihinde, saat 15:00-16:00 arasında Türkçe olarak gerçekleştirilecek.

Farklı veri kaynaklarından temin edilen verilerin “Sosya Ağ Analizi” metodolojisiyle işlenmesine dayanan ve özellikle organize suiistimal şüphelilerinin tespit edilmesine hizmet eden çalışmanın detaylarını Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Abacı ile Analitik Ekibinden Vedat Güneş ve Hüseyin Onur Özcan anlatacaklar.

Sigorta sektörüne ciddi ölçüde zarar veren organize suiistimallerin önlenmesi amacını taşıyan çalışmanın tüm sektöre fikir verebilmesi açısından webinara katılım aşağıdaki linkte yer alan formu dolduran herkese açık olacak.

Formu doldurmak için tıklayınız.