Anadolu Sigorta 2016 Yılı Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından yapılan değerlendirmede; Sigortacılık kategorisinde Altın Ödül, Finans - Çeşitli Hizmetler kategorisinde Platin Ödül, Tüm kategoriler EMEA sıralamasında En İyi Mesaj - Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

Anadolu Sigorta’nın Tayburn tarafından hazırlanan 2016 yılı Faaliyet Raporu, “İnsanın Hayata Dokunduğu Her Yerde” mottosu ile ulaşılabilirlik ve köklülük konseptleri üzerine tasarlandı.

“Müşteri Odaklılık”, “Farklı Yaklaşım”, “Güvenli Yarınlara Katkı” ve “Sürdürülebilir Hizmetler” başlıkları altında incelenen sunuş kısımlarını içeren Faaliyet Raporu; içerdiği bilgiler, sektöre ve şirkete ilişkin analizleri ile, yalnızca yatırımcıların değil, Anadolu Sigorta’nın müşterileri, iş ortakları ve çalışanları tarafından da ilgiyle okunup takip edilebilmesi amacıyla hazırlandı.

Anadolu Sigorta, 2011, 2013, 2014 ve 2015 yılı Faaliyet Raporları ile de Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nde, çok sayıda ödüle layık görülmüştü. Anadolu Sigorta'nın ödül alan 2016 Faaliyet Raporu’na Yatırımcı İlişkileri sekmesinden, şu ana kadar aldığı ödüllere ise Hakkımızda/Ödüllerimiz sekmesinden ulaşılabilir.

2001 yılında kurulan Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi, iletişim sektöründe en iyi uygulamaların paylaşımını sağlamak ve örnek gösterilecek iletişim yeteneği gösterenleri ön plana çıkarmak amacını taşımaktadır.