Anadolu Sigorta’nın bireysel sigortalılarının ihtiyacı olan sigortacılık hizmetlerini, mobil cihazlardan verebilmek için geliştirdiği Sigortam Cepte uygulamasının yeni güncellenmiş sürümü yayında.

İlk defa sigortalılarla buluştuğundan bu yana, müşterilerine her zaman daha iyisini sunma ilkesi ile hareket eden Anadolu Sigorta tarafından pek çok defa güncellenen Sigortam Cepte’nin şu anda güncel olan sürümü de, kullanıcıların deneyimlerinden ve taleplerinden gelen sonuçlara göre geliştirildi.

Sigortam Cepte İle Neler Yapılabilir?

Uygulamayı kullananlar; güncel poliçe ve ödeme bilgilerine ulaşmadan, Anadolu Hizmet uygulamalarını talep etmeye, hasar dosyaları hakkında güncel bilgi almadan, ambulans çağırma, talep-şikâyet iletme veya en yakın iş ortağı ile temasa geçmeye kadar çok sayıda işlem halihazırda kolaylıkla yapabiliyorlar.

Kasko ve konut poliçelerinde farklı asistans hizmetlerinden faydalanma ve poliçeler için hasar ihbarında bulunma imkanının yer aldığı Sigortam Cepte’de, poliçelerinin pdf’lerini alma, poliçe özet, ödeme planı ve ödeme detay bilgilerini görüntüleme imkanları da sunuluyor.

Kasko poliçelerine sahip müşteriler, mobil uygulama üzerinden; çekici, vale ve ikame araç asistans hizmetlerinden, hizmet almak istedikleri konumu haritadan seçerek yararlanabiliyor. Ek olarakmini onarım ve araç muayene işlemleri için tedarikçi firmalarımızdan randevu da Sigortam Cepte üzerinden alınabiliyor.

Konut poliçesi sahibi sigortalılar ise; çilingir hizmeti, su tesisatı, elektrik tesisatı, cam kırılması ve mini onarım hizmetlerine Sigortam Cepte aracılığı ile ulaşabiliyorlar. Sigortam Cepte uygulaması sigortalıların bir kaza anında da yanında.

Uygulama üzerinden hasar dosyası ihbar alma imkanı sunulurken, aracın markasına özel ve konumuna en yakın anlaşmalı servisler de önerilebiliyor. Sigortalının farklı bir servise gitmek istemesi durumunda ise, aracını il/ilçe seçimi yaparak istediği anlaşmalı servise yönlendirmesi mümkün.

IOS ve Android telefonlara uyumlu Sigortam Cepte uygulamasını hemen telefonunuza indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

www.anadolusigorta.com.tr/tr/mobil-hizmetler