Anadolu Sigorta tarafından hayata geçirilen ‘Bir Usta Bin Usta’ Projesi kapsamında İzmir’in Kemalpaşa ilçesine bağlı Nazarköy’de açılan geleneksel Nazar Boncuğu Yapımı kursu başarıyla tamamlandı.

Anadolu Sigorta’nın kaybolan veya kaybolmaya yüz tutan mesleklere olan ilgiyi arttırmak ve bu meslekleri yeniden canlandırmak amacıyla, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın teknik danışmanlığında gerçekleştirdiği “Bir Usta Bin Usta” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamındaki Nazar Boncuğu Yapımı kursu, 28 Aralık 2018 tarihinde Kemalpaşa, Nazarköy’de gerçekleşen törenle tamamlandı.

Araştırma kapsamında sektör uzmanları ve akademisyenlerden oluşan kurul tarafından; teknolojiyi ve trendleri yakından takip ederek şirketlerinin sektördeki öncü konumunun sürdürülebilirliğini sağlayabilen, tüm bunları yaparken ürünlerini doğru hikayelerle anlatan, müşteri deneyimi, dijital iletişim, pazarlama ve kanal geliştirmesi süreçlerini başarı ile yönlendirebilen çok sayıda CMO arasından en etkin olanlar titizlikle belirlendi.

Türkiye’nin alanında en saygın araştırmalarından biri olarak kabul edilen En Etkin 50 CMO listesinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Levent Sönmez, “Pazarlama ve pazarlama iletişi¬mi, sektör gözetmeksizin tüm iş alanlarında bir üst disiplin olarak kabul edilmek durumunda. Pazarlamaya ilişkin tüm kaynaklar ise çok değerli. Daha fazla görünür olma ihtiyacı, daha fazla müşteriye ulaşma ihtiyacı ve gelecekte tüketicilerin daha entegre bir deneyim talep edecek olması öngörümüzle dijital pazarlama dahil en etkin ve çağdaş pazarlama araçlarını kullanarak tüketici ihtiyaçlarını belirliyoruz. Bu da satın alma yolculuğunda müşteri beklentilerini anlamamızı ve bunları her düzeyde aşmamızı sağlıyor. Anadolu Sigorta olarak pazarlama yönetimi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin bir karşılığı ve ekibimin özverili çalışması sonucu bu listeye seçilmiş olmaktan ve bu ödülü şirketim ve ekibim adına almaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.