Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez, Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliğiyle hazırlanan “En Etkin 50 CMO” listesinde yer aldı. Sönmez, Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşen özel törende ödülünü aldı.

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su 20 Kasım Salı günü Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türkiye'nin pazarlama alanındaki önemli karar alıcılarının ve düşünce önderlerinin belirlendiği listede yer alan Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez de törende ödülünü aldı.

Araştırma kapsamında sektör uzmanları ve akademisyenlerden oluşan kurul tarafından; teknolojiyi ve trendleri yakından takip ederek şirketlerinin sektördeki öncü konumunun sürdürülebilirliğini sağlayabilen, tüm bunları yaparken ürünlerini doğru hikayelerle anlatan, müşteri deneyimi, dijital iletişim, pazarlama ve kanal geliştirmesi süreçlerini başarı ile yönlendirebilen çok sayıda CMO arasından en etkin olanlar titizlikle belirlendi.

Türkiye’nin alanında en saygın araştırmalarından biri olarak kabul edilen En Etkin 50 CMO listesinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Levent Sönmez, “Pazarlama ve pazarlama iletişi¬mi, sektör gözetmeksizin tüm iş alanlarında bir üst disiplin olarak kabul edilmek duru¬munda. Pazarlamaya ilişkin tüm kaynaklar ise çok değerli. Daha fazla görünür olma ihtiyacı, daha fazla müşteriye ulaşma ihtiyacı ve gelecekte tüketicilerin daha entegre bir deneyim talep edecek olması öngörümüzle dijital pazarlama dahil en etkin ve çağdaş pazarlama araçlarını kullanarak tüketici ihtiyaçlarını belirliyoruz. Bu da satın alma yolculuğunda müşteri beklentilerini anlamamızı ve bunları her düzeyde aşmamızı sağlıyor. Anadolu Sigorta olarak pazarlama yönetimi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin bir karşılığı ve ekibimin özverili çalışması sonucu bu listeye seçilmiş olmaktan ve bu ödülü şirketim ve ekibim adına almaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.