Türk sigorta sektörünün öncü şirketi Anadolu Sigorta ve Karadeniz’in köklü futbol kulüplerinden Trabzonspor’un işbirlikleri kulübün 50. Yılında da devam ediyor. Bordo mavili formaya gönül veren taraftarlar, Anadolu Sigorta’dan yaptırdıkları “Trabzonspor Kasko” poliçesiyle, takım bütçesine katkıda bulunuyor.

50. kuruluş yıldönümleri nedeniyle Trabzonspor camiasını kutlayan Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç, Türkiye’nin iki köklü markasını bir araya getiren işbirliğine değinerek, Anadolu Sigorta olarak Trabzonspor’a uzun yıllardır destek vermekten gurur duyduklarını ifade etti.

Anadolu Sigorta’nın, sıkı bir taraftar kitlesine sahip ve Süper Lig’de şampiyon olmayı başarmış ilk Anadolu takımı olan Trabzonspor’a özel olarak 2011 yılında kasko ve trafik sigortası ürünü geliştirdiğini söyleyen İlhami Koç, bu ürünü satın alan bordo mavili taraftarların hem takımlarına destek olduklarını hem de Anadolu Sigorta güvencesi altına girdiklerini vurguladı.

Anadolu Sigorta’dan Trabzonspor Kasko

Anadolu Sigorta, kendi aracını güvence altına alırken gönül verdiği spor takımına da destek olmak isteyenler için geliştirdiği “Trabzonspor Kasko” ürünüyle araçlara tam güvence sağlıyor. Trabzonspor kasko ürünü, kaza sonucu oluşan zararların yanı sıra deprem, toprak kayması, fırtına, dolu, yıldırım, yanardağ püskürmesi, sel gibi doğal afetler sonucu yaşananlar ile grev, lokavt, halk hareketleri ve terör nedeniyle uğrayacağı zararları da teminat altına alıyor.

Bunun yanısıra ilk tescili sigortalı adına yapılmış sıfır km ve son model araç, sigorta süresinin ilk bir yıllık süresi içerisinde çalınır ya da tam zayi olursa Anadolu Sigorta, aynı marka, model ve model yılında aracın anahtar teslim sıfır km satış fiyatını da ödüyor.

Ek olarak 7 gün 24 saat, poliçe sahiplerine nerede olurlarsa olsunlar her hangi bir kaza veya arıza durumunda bir telefon ile yolda kalan aracın tamirciye götürülmesi, ikamet yerine nakli, yolda onarım gibi hizmetleri de Anadolu Sigorta sağlıyor. Anadolu Sigorta Trabzonspor Kasko ürünüyle ayrıca, ikame araç, yurt çapında anlaşmalı servis istasyonları, hasarsızlık indirimi, hasarsızlık koruma, mini onarım hizmetleri, enflasyona karşı tam koruma, koltuk ferdi kaza sigortası, araçta bulunan özel ve değerli eşyalara koruma da sunuyor.