"Tüm Anadolu Sigorta Kasko veya Trafik Sigortası poliçesi sahipleri, 01 Ocak- 29 Şubat 2016 tarihleri arasında Pirelli’den otomobil, 4x4 (SUV) veya hafif ticari araç lastiği alırken % 25 indirim avantajı kazanıyor."

Türkiye’nin öncü sigorta şirketi Anadolu Sigorta, Pirelli ile ortaklaşa düzenlediği indirim kampanyası 28 Şubat 2016 tarihine kadar geçerli olacaktır. Bu yeni kampanya kapsamında tüm Anadolu Sigorta Kasko ve Trafik Sigortası poliçe sahipleri, kampayaya katılan Pirelli yetkili satıcılarında otomobil, 4x4 veya hafif ticari araç lastiği alırken % 25 indirim avantajından yararlanıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen poliçe sahiplerinin; yürürlükte olan kasko veya trafik poliçelerinin kişisel ve araç bilgileri içeren sayfasının kopyası ile kampanyaya katılan Pirelli Yetkili Satıcısına başvurması yeterli olacak.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgiye www.anadolusigorta.com.tr ve www.pirelli.com.tr adreslerinden ulaşılabilir.