Anadolu Sigorta Marmara Bölge Müdürlüğü Yeni Binasında

1979 yılından bu yana Bursa’da faaliyet gösteren Anadolu Sigorta Marmara Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasına kavuştu. 800 metrekarelik çalışma alanına sahip modern hizmet binası, Anadolu Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Caner Çimenbiçer ve Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su’nun da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yatırımlarını müşterilerine en iyi, en hızlı ve en kaliteli hizmeti vermek amacıyla gerçekleştiren Anadolu Sigorta, Marmara Bölge Müdürlüğü’nü yeni hizmet binasına taşıdı. Bursa’da 32 yıldır faaliyet gösteren Anadolu Sigorta Marmara Bölge Müdürlüğü’nün, Zeno İş Merkezi’ndeki 800 metrekarelik çalışma alanına sahip yeni binası törenle hizmete açıldı.

50 kişilik personeliyle 800 metrekarelik çalışma alanına sahip olan yeni hizmet binasının açılış törenine, Bursa Vali Yardımcısı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı, Nilüfer Belediye Başkanı, Baro Başkanı, Anadolu Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Caner Çimenbiçer, Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su, yönetim kurulu üyeleri, genel müdür yardımcıları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Törende bir konuşma yapan Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su, 32 yıl önce iki kişiyle hizmet vermeye başlayan Bölge Müdürlüğü’nün bugün yaklaşık 50 kişilik uzman kadrosuyla faaliyetlerini sürdürdüğünü hatırlattı. Mustafa Su, Marmara Bölge Müdürlüğü’nün 800 metrekarelik modern çalışma alanıyla müşterilerine ve acentelerine daha iyi hizmet vereceğini söyledi.

Mustafa Su, “Son yıllarda giderek büyüyen Bursa’daki iş potansiyeline bizler de Anadolu Sigorta olarak gereken teminatları verebilecek insan kaynağına ve alt yapıya sahibiz. Bizim burada bulunmamızın asıl sebebi olan yol arkadaşlarımız Bölgemiz acentelerine de her zaman bizi destekledikleri, bu mutlu günümüzde de yanımızda oldukları için huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle sigorta sektörünün son yıllarda ciddi zorluklara göğüs germek zorunda kaldığını ifade eden Anadolu Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Caner Çimenbiçer ise Anadolu Sigorta’nın bu sıkıntılı dönemden başarıyla çıktığını belirtti.

“Anadolu Sigorta olarak bu büyüklükteki bir krizden güçlenerek çıktığımızı söylemek hepimize gurur veriyor. Bu güç; tecrübe ve bilgi, kurumsallık ve güçlü bir finansal yapıdan kaynaklanmaktadır” diye konuşan Çimenbiçer konuşmasını şöyle tamamladı: “Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini şerefle üstelendiğim Anadolu Sigorta’nın, 86 yıllık geçmişinin 32 yılında Bursa’da bulunmuş olması sizlere verdiği önemin bir göstergesidir. Bu müstesna iş merkezindeki Bölge Müdürlüğünü sizlerin hizmetine sunarken sizlerden de 86 yıllık bu köklü şirkete yakışır üretim yapmanızı da umut ettiğimi söylemek isterim.

Anadolu Sigorta’nın 1979 yılından bu yana Bursa’da sürdürdüğü çalışmalarından söz ederek konuşmasına başlayan Anadolu Sigorta Bursa Bölge Müdürü Kamil Demirel ise, tasarımı, kalitesi ve çağdaş çalışma koşulları üst düzeyde olan Zeno İş Merkezi’ni satın alma kararı alan Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi Mensupları Dayanışma Sandığı Vakfı Başkanı ve Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su’ya, Vakıf Başkan Yardımcısı ve Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Filiz Tiryakioğlu’na, Anadolu Sigorta 1. Genel Müdür Yardımcısı Musa Ülken’e ve Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gören’e teşekkürlerini iletti.