Filmde; düğünlerin ve eğlencelerin vazgeçilmez şarkısı, Romanlardan oluşan bir orkestra tarafından tablet ve telefonlarla çalınırken, Sigortam Cepte uygulamasının özellikleri de eğlenceli bir dille anlatılıyor. Çekimleri Haydarpaşa Garı'nın Dikimevi'nde gerçekleştirilen klipte, sinema filmlerini aratmayan rengârenk bir dünya resmediliyor.

Çekim hazırlıkları 2 hafta, post prodüksiyon süreci ise 10 gün süren filmde, oyuncular dahil 40’a yakın kişi görev aldı.

Filmde anlatılan IOS ve Android telefonlarla uyumlu Anadolu Sigorta’nın Sigortam Cepte uygulaması ile Anadolu Sigortalılar; poliçe ve hasar bilgilerini takip etmekten, en yakın acenteyi bulmaya kadar onlarca hizmete tek bir ekran üzerinden kolayca ulaşabiliyor.

Interaktif bir deneyim sunmayı amaçlayan Sigortam Cepte uygulaması, ihtiyaçlara göre farklılaştırılmış içerik ve zenginleştirilmiş kullanıcı dostu tasarımı ile dikkat çekiyor. Uygulamaya Apple Store ve Google Play’den ulaşılabilir.

Adresinden izlenebilen film, Rabarba tarafından yapıldı.

KÜNYE

Reklamveren: Anadolu Sigorta

Reklam Ajansı: Rabarba

Reklamveren Yetkilisi: Berna Ergüntan, Elif Banu Kocaoğlu, Esra Erdoğan; İlker Demircioğlu